Verse maaltijden en soepen

Smaakvol en een genot voor het oog

Wij weten heel goed dat het er niet altijd van komt om even snel een verantwoorde maaltijd te maken.

Met liefde en vers bereid

Een gezonde maaltijd of soep met voldoende verse groenten en zonder toevoegingen.

Wij vinden dat een verse kant-en-klaar maaltijd of een vers gemaakte soep ook gezond kan zijn. Met voldoende verse groenten en geen conserveringsmiddelen. Even smakelijk voor het oog als voor de mond.  Kookcreatie bereid alle maaltijden en soepen vers in eigen keuken. De maaltijden worden verpakt in aluminium bakjes, zodat het makkelijk is op te warmen in de oven. De soepen zijn verpakt in handige 1/2 of 1 liter emmertjes, makkelijk mee te nemen en over te gieten in een pan om op te warmen.

Top ingrediënten

Kookcreatie maakt gebruik van lokale leveranciers, seizoens producten, zo veel mogelijk biologisch of geheel biologisch op verzoek.

De lekkerste recepten

We halen onze inspiratie uit grootmoeders klassiekers, kookboeken, eigen ervaringen en probeersels. Of een combinatie hiervan. Maar altijd met het oog op gezonde, lekkere en verse ingrediënten.

Bedrijven en resellers

Een (overwerk)maaltijd voor uw personeel of ploegendienst. Kookcreatie zorgt voor een goed gevulde maaltijd met gezonde ingrediënten. Geen vette hap maar een verantwoorde maaltijd. De maaltijden kunnen per portie verpakt worden of ‘in/uit de pan’ geleverd, zodat er gezamenlijk gegeten kan worden.

Kookcreatie levert ook aan bijvoorbeeld winkels en sportscholen. Heb je zelf geen ruimte om verse maaltijden te bereiden, maar ben je op zoek naar smaakvolle (gezonde) gerechten voor de verkoop? Wij bieden vers bereidde soepen en maaltijden aan om mee te nemen. Voorzien van etiket en bereidingswijze.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Particulieren abonnement

Wil je als particulier wekelijkse maaltijden ontvangen. Kookcreatie werkt met een stippenkaart. Kies uit verschillende maaltijden per week. Deze worden bezorgt of je kunt ze afhalen in onze keuken.

Verse ingrediënten

kant-en-klaar kan ook gezond zijn